marți, 4 ianuarie 2011

CUM SA FII O FIICA MODEL?




Sa fii o fiica model te va face sa cresti in ochii parintilor tai si, astfel, vei avea mai multe privilegii, cum ar fi bani de buzunar in plus. Dar ar trebui sa stii ca sa fii o fiica model nu e foarte amuzant, dar iti va aduce numai beneficii. Iata ce face o fiica model:
- Isi ajuta parintii la treburile casnice- Renunta la o iesire cu prietenele pentru a spala vasele sau pentru a uda florile. Nu numai ca parintii vor avea o parere mai buna despre tine, dar vei deprinde si lucruri noi, ce te vor ajuta in viata! Nu-i asa?
- Face complimente parintilor- Desi poate nu iti place prea mult noua rochie a mamei tale, spune-i ca ii sta bine. Parintii adora complimentele! Nu-i asa ca si tie iti place cand cineva iti face un compliment?
- Vorbeste cu parintii- Implica-ti mama in viata ta de zi cu zi: povesteste-i ce ai mai facut la scoala, despre ce discutati voi in gasca, intamplari amuzante, etc. Mama ta iti poate da sfaturi folositoare deoarece are experienta, doar ea a trecut aproape prin ce ai trecut si tu. Iar pe tatal tau il poti intreba despre copilaria sa: cu ce se juca, cum era la scoala, cum se intelegea cu ceilalti copii.
- Nu-i supara pe parinti- Daca observi ca parintii tai sunt obositi sau iritati, mai bine lasa-i in pace! Nu fii obraznica si poarta-te cuvincios! Daca iti cer un favor nu foarte greu de facut, ajuta-i!
Mult noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu